Engangsbatterier

 

Den mest almindelige type batterier

Der er flere forskellige typer engangsbatterier på markedet i dag; alkaliske batterier, alkalimangan-batterier, litiumbatterier osv. Alkaliske batterier er den mest solgte batteritype. De bruges ofte i ure, lommelygter, legetøj og kameraer og andre gadgets med behov for lang driftstid. I modsætning til genopladelige batterier kan engangsbatterier kun bruges én gang.

Ved valg af batteri er det vigtigt at være opmærksom på, at forskellige enheder har forskellige energibehov. For at du kan få mest muligt ud af dit produkt, tilbyder vi i dag tre forskellige typer alkaliske batterier, GP Ultra Plus, GP Ultra og GP Super.

 

GP Lithium er en serie kraftige litiumbatterier, som er velegnede til professionelle og energikrævende applikationer.

 


GP ReCyko

Engangsbatterier vs. genopadelige batterier

GP ReCyko er udviklet til helt at erstatte det traditionelle engangsbatteri. Det betyder, at det, ligesom et engangsbatteri, er klar til brug straks ved købet, og kan opbevares i lang tid uden at miste dets opladning.

Den største forskel er, at et alkalisk batteri begynder dets afladning fra spændingen på 1,5V og stopper straks under 1V, mens genopladelige batterier generelt opretholder en gennemsnitlig spænding på 1,2V i hele afladningscyklussen.


Se vores genopladelige batterier

GP Ultra Plus

Vælg miljømærkede batterier

"I et Svanemærket primærbatteri er kvaliteten (drifttiden) af batteriet blandt de bedste på markedet, hvilket er meget vigtigt for batteriernes miljøprofil. Jo længere difttid, des færre batterier skal der bruges og dermed produceres. "


GP Ultra Plus er det stærkeste batteri, vi nogensinde har skabt. Desuden er det miljømærket med Svanen.

Læs mere

FAQ

Skal batterier opbevares i køleskabet?

Det kan man godt, men der er bedre ting at opbevare i sit køleskab, som fx madvarer. Batteriet holder fint, også uden for køleskabet.

Har du flere spørgsmål om batterier? I vores FAQ besvarer vi ofte stillede spørgsmål om både batterier og belysning.
 

Læs mere