Genopladelige batterier

 

Vi gør det nemt at lade op

Hele Danmark skal oplade! Med genopladelige batterier derhjemme eller på jobbet behøver du aldrig mere at mangle batterier igen. At købe batterier som du smider ud efter at have brugt dem én gang er unødvendigt, dyrt i længden og ikke særlig godt for miljøet.


Altid opladet udstyr

Genopladelige produkter fra GP Batteries muliggør et liv uden kompromisser. Hvor du altid har opladet elektronisk udstyr uanset, hvor du befinder dig. Et liv, hvor du ikke behøver at sætte det, du er i gang med på pause for at tage afsted til en forretning for at købe nye batterier, eller stå at uden batterier midt ude i ødemarken. Opladning skal findes der, hvor du er. Med GP Batteries kan du leve livet nemt.


Gør som os — bliv en oplader.

Strømløs teknik skal ikke forhindre dig i at gøre det, du kan lide. Under parolen ”Bliv en oplader” sætter vi fokus på, hvor meget nemmere livet bliver, når du lader op.


Læs mereGode ting at vide om batteriopladere

Der findes genopladelige batterier til alle formål, og vores vejledning gør det lettere at vælge batteri og oplader, og derved sikre optimal kapacitet og opladning.


Læs mere i vores guideVores miljøarbejde

I løbet af den tid hvor alle, inklusive vi selv, solgte store mængder af alkaliske batterier, opdagede vi behovet for et mere bæredygtigt og energismart alternativ. Vores genopladelige batteriløsninger blev lanceret, fordi vi troede på disses indlysende plads i en verden der er i konstant forandring, og i dag er vi stolte over at kunne tilbyde verdens mest klimasmarte konsumentbatteri.
 

Læs mere