Lyskilder

 

Belysning betyder meget mere end du tror

Præcis som med alt andet i dit hjem fortæller belysningen noget om, hvem du er. En læselampe ved sofaen vidner om, hvordan du plejer at slappe af med en bog eller avis, et velbelyst køkken om din interesse for madlavning og lampen i indkørslen om at du tager hensyn til din families sikkerhed.

Ny teknik og forskningsmæssige fremskridt angående lys og dets påvirkning af mennesket har øget bevidstheden omkring, hvad der er godt lys og om, at lyset skal tilpasses til mennesker og formål. Ved udviklingen af vores lamper fokuserer vi på, at de skal være smarte, nemme at forstå og anvende, have lang holdbarhed og frem for alt skønt lys. Vores mål er, at give mennesker de rigtige forudsætninger for at skabe et hjem, som de vil elske i mange år frem.
Hvilken pære skal jeg vælge?

Vi tilbyder to forskellige LED-teknologier til traditionelle lyskilder. Standard LED (den mest almindelige type i dag) og Filament LED.


Vores standardsortiment tilbyder pærer af høj kvalitet og med lang levetid. Denne type pærer giver fuld lysstyrke med det samme og har retningsbestemt lys. Perfekt som funktionsbelysning i lukkede armaturer og spots. Pærerne giver et behageligt og klassisk hvidt/gult lys.

Filamentpærer fremstilles med innovativ LED-teknik, men er faktisk en omfortolkning af det fortidige. Filamentteknologien kan beskrives som retro, vintage eller deco, med pærens synlige filamenter og klare glas. Med pærens form, lysflow, fleksibilitet og lysspredning på 360 °, er pæren fuldt sammenlignelig med en standardpære. Filamentpærer er perfekte til at skabe hygge og stemning, og bruges i åbne armaturer, hvor de karakteristiske lystråde er synlige.

 

Lær begreberne, så det bliver nemmere at shoppe i butikken:Watt (W): Angiver energiforbruget. Derimod angiver det ikke, hvor meget lys en pære udsender, og bør derfor ikke bruges til at sammenligne lysstyrke.


Lumen (lm): Angiver belysningens styrke. Jo højere lumen, jo mere lys.

Farvetemperatur: Lysets farvetemperatur måles i Kelvin. En høj farvetemperatur giver et blåligt lys, mens en lav farvetemperatur giver et mere rødligt lys. Lyset fra en almindelig glødepære har en farvetemperatur på omkring 2700 K.


Candela (Cd): Angiver lysets intensitet i en bestemt retning, og anvendes på reflektormodeller.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side