Om os

 

 

Batterieksperter siden 1964

GP Batteries International (GPI) er en del af Gold Peak Group i Hong Kong. I 1964 lanceredes det første Gold Peak-batteri, som blev brugt i de transistorradioer, som var populære i 60’erne.

Siden 90’erne, da genopladelige batterier blev introduceret på markedet, har vi fokuseret vores markedsføring på genopladelige produkter, hvilket har givet os en førende markedsposition i samme kategori som verdens største fabrikker og størst antal producerede NiMH-celler om året.

Da genopladelige batterier blev rullet ud på markedet, fulgte batteriopladeren naturligvis med. Vores første kaldte vi GP PowerBank 1, et ord som har bidt sig fast hos mange andre batteriproducenter, dog først og fremmest når det gælder USB-opladere og batteripakker. GP Batteries har lang erfaring og solid viden, når det gælder batterier og batteriopladning. Vores rejse har ført os herhen. I dag er vi stolte over vores stærke position som batterieksperter med en grøn profil.

 

Batterieksperter siden 1964

 

 

 

Vores mål er, at alle skal oplade batterier!

Med verdens største NiMH-fabrikker, et af ​​markedets største udvalg af bærbar opladning til USB-enheder og lanceringen af ​​den første powerbank i 1997, har vi den nødvendige erfaring og viden samt de nødvendige ressourcer til at fokusere på genopladelige batterier. Vær en bevidst forbruger og gå over til genopladelige batterier!

Læs mere

 

 

Hvem er Mr. PowerBank?

Mr. PowerBank er en gennemgående figur i vores reklamer, og maskot ved events og messer. På YouTube kan du se flere reklamefilm, der blev vist på tv i årene 2004-2010.

Till YouTube

 

 

GP Batteries International

GP Batteries er verdens største producent af NiMH-batterier og nr. 3, hvad angår alkaliske batterier. GP Batteries International (GPI) har hovedkvarter i Hong Kong, og repræsenteres af forskellige partnere i hele verden.

Læs mere om GPI

 


 

GPBM Nordic er ansvarlig for salg og markedsføring af GP Batteries i de Norden, Italien og Frankrig.

I 1985 registrerede tre venner selskabet Cebon. I ægte iværksætterånd begyndte de at sælge knapceller fra et teenageværelse i det vestlige Sverige, noget der viste sig at blive starten på en hidtil 30 år lang succesrejse. I dag er Cebon moderselskab til GPBM Nordic, GPBM Italy og GPBM France.

 

Allerede i 1988 blev GP Batteries (GPI) selskabets batterileverandør. Det tætte samarbejde med GP Batteries har gjort det muligt for os at blive en stor og vigtig aktør på markedet for alkaliske og genopladelige batterier både på konsumentmarkedet og inden for industrien. I dag er GP Batteries en af medejerne i GPBM, og vi er stolte over, at vi stadig i dag bakkes op af en af verdens mest succesrige producenter af batteriløsninger.

 

I tidens løb er brandsikkerhedsprodukter blevet en vigtig del af vores virksomhed. Siden 1991 har vi via Nordens markedsledende varemærke inden for brandsikkerhed, Housegard, skabt tryghed i flere hundrede tusinde hjem. Vi har solgt flere brandslukkere til forbrugere end nogle af de andre aktører på det nordiske marked, og vores produktsortiment er kendetegnet ved høj kvalitet og pålidelighed.

 

Igennem årene har vi samlet gedigen viden og erfaring, der har bidraget til vores stærke position på det industrielle marked, og vi har via vores industridivision, der har høj kompetence og stærkt løsningsorienteret fokus, haft mange succesrige projekter inden for skræddersyede energiløsninger og vedvarende energi.

 

Vi har i dag kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Frankrig og Italien. Hovedkontoret og det nordiske lager ligger i Göteborg. GPBM Nordics omsætning udgør cirka 355 millioner kroner, og virksomheden beskæftiger godt 100 medarbejdere.

 

 

» Kontakt os

Vores danske kontor ligger i Odense. Hovedkontor og centrallager ligger i Göteborg, Sverige.

Vestergade 73, 1. TV, DK-5000 ODENSE C.
Tel: 70 26 11 04
E-post: kundeservice@gpbmnordic.dk
Hjemmeside og webshop: www.gpbmnordic.dk

 

 

 

 

GPBM Industry

 

GPBM Industry:

Batteriløsninger for industrien

GPBM er en omfattende leverandør af batterier og energiopbevaringsløsninger med 30 års erfaring af at producere og distribuere produkter med høj kvalitets og sikkerhedsstandard. Med et tydligt fokus på holdbarhed og kundanpassning tar vi frem en passende energiløsning for den unike applikationen.

 

Til GPBM Industry

 

Bli ÅF

 

Bliv forhandler

Ønsker du at blive forhandler af batterier og belysning fra GP Batteries? Du kan ansøge om at blive forhandler på gpbmnordic.dk eller kontakt os på info@gpbmnordic.dk.

 

Ansøg nu

 

 

Find forhandler

GP Batteries-produkter forhandles af flere butikker i Danmark og på nettet.

 

Find nærmeste forhandler