Miljø og bæredygtighed


 

 

Da vi producerer, sælger og markedsfører produkter har vi et stort ansvar for at få private husstande og virksomheder til at træffe bæredygtige valg.

Batterier og lyskilder hører ikke til de indkøb, der giver os et stort smil på læberne. Det ed vi godt, men vi har en anden slags opgave. For hvert genopladelige batteri, der sælges, er vi taknemmelige for det bjerg af engangsbatterier, der ikke produceres, og for hver LED-pære er vi taknemmelige for alle de halogenpærer, glødepærer og lavenergipærer, der ikke længere anvendes. Vores opgave er at give dig et bedre alternativ til de kedelige "brug og smid væk"- køb.

 

Der er ting, du allerede kan gøre i dag, for at mindske din miljøpåvirkning. Ved at vælge miljømærkede batterier, lyskilder med høj energiklasse, genopladelige alternativer og ved at genindvinde de produkter, du bruger, er du kommet langt.

 

 

 

Se efter det grønne symbol!

Symbolet pryder produkter, der gør en forskel for dig,
dine medmennesker og vores planet.

 

Læs mere

 

 

 

Fokusér på batterier, opladere og lyskilder med lang levetid


 

En lysere fremtid

LED-belysning:

For en lysere fremtid

I dag står belysning for næsten en femtedel af den globale energianvendelse. Ineffektive pærer opfylder ikke længere vores stigende krav til bæredygtighed, miljø- og energibesparelse. Ved at erstatte ineffektiv belysning med moderne og effektive LED-lyskilder vil det globale energiforbrug blive kraftigt reduceret.

 

Læs mere

 

Bliv en oplader

Vælg genopladelige batterier:

Bliv en oplader!

Hele Danmark skal oplade! Med genopladelige batterier derhjemme eller på jobbet behøver du aldrig mere at mangle batterier igen. At købe batterier som du smider ud efter at have brugt dem én gang er unødvendigt, dyrt i længden og ikke særlig godt for miljøet.

 

Læs mere

 

 

Så arbejder vi med bæredygtighed


 

Green Investment

 

Green Investment: Dit valg gør en forskel.

Som producent og leverandør af forbrugsprodukter ser vi det som vores ansvar at tilbyde et bedre alternativ. Derfor har vi gjort det nemt ved at mærke disse produkter med et symbol, der betyder, at det valg, du tager, spiller en rolle. For dig selv og for vores planet. Desuden går en del af indtægterne altid til projekter, der bygger en bæredygtig fremtid for os, vores medmennesker og de generationer, der kommer efter vores.

 

Læs mere om Green Investment

 

GP Batteries x TRINE

 

Elektricitet ændrer alt

1,2 milliarder mennesker lever lige nu i såkaldt energifattigdom. De, der er hårdest ramt, er mennesker i afsidesliggende byer uden fast elnet, hvor adgangen til elektricitet er minimal eller ikke eksisterende.

 

Lige nu går en del af indtægterne fra produkter, der er mærket med Green Investment, til projekt, som TRINE driver i Afrika. Læs mere om, hvordan solenergi giver mennesker en lysere fremtid, og vær med til at investere på jointrine.com.

 

 

Batteriboet by GP Batteries

 

Når energien er brugt op...

GP Batteries har med hjælp fra det svenske Naturvårdsverket (naturpleje- og miljømyndighed) skabt Batteriboet - en kasse til udtjente batterier, der forhåbentligt bevirker, at færre mennesker smider batterier i skraldespanden. Find Batteriboet hos din nærmeste forhandler.

 

Vil du også dele Batteriboet ud i din butik?
Kontakt os på kundeservice@gpbmnordic.dk

Svanen

 

Svanemærket = lang levetid

Svanemærket pryder miljøvenlige produkter, der alle er vurderet efter kategoriens særlige kravspecifikationer. Når det drejer sig om engangsbatterier, betyder svanemærket, at batterierne har en bevist lang levetid og opfylder strenge krav med hensyn til indhold af miljøfarlige tungmetaller.

 

Et miljømærket engangsbatteri har altså en kapacitet, der bevirker, at det holder længere end et ikke-miljømærket engangsbatteri og er samtidig nemmere at genindvinde ved afslutningen af batteriets livscyklus.

 

Læs mere om Svanemærket