For en lysere fremtid


Fremtidens belysning staves LED

Mennesket har altid været fascineret af lys. Lige fra sol og ild til det lys, som vi i dag producerer med elektricitet. Siden den første elektriske lampe blev tændt, har belysning skabt nye betingelser i hjemmet og på arbejdspladser.

Når halogenpæren udfases, ligesom lavenergipæren og glødepæren, føres vi hele tiden i retning af det eneste nuværende alternativ, som er bæredygtigt på langt sigt. LED har i mange år været belysningsteknikkens helt, og er også i dag vores store håb og en af nøglefaktorerne til en fremtid, hvor belysning udgør en minimal del af det globale energiforbrug.

I dag står belysning for næsten en femtedel af den globale energianvendelse. Ineffektive pærer opfylder ikke længere vores stigende krav til bæredygtighed, miljø- og energibesparelse. Ved at erstatte ineffektiv belysning med moderne og effektive lyskilder vil det globale energiforbrug blive kraftigt reduceret.

Love your home

LED er energieffektivt, har lang holdbarhed og fremstilles af materialer uden giftige kemikalier og kan derfor genvindes på en god måde.


LED har ændret den måde vi betragter og anvender belysning. Med dens alsidighed og fleksibilitet åbner teknikken op for muligheder, vi aldrig tidligere har haft. Vi kan i dag efterligne den traditionelle glødepære, skabe lysstyrker, farver, dæmpningsfunktioner og skygger, tilpasset til vores hjem og arbejdsmiljøer. Som skaber præcis det miljø, vi selv gerne vil leve i.