Green Investment


 

 

 

En investering i vores fælles fremtid.

Vores produkter er i lang tid blevet købt, brugt og smidt væk. Et af de største problemer er, at batterier og lyskilder, til forskel fra mange andre forbrugsprodukter, indeholder kemikalier og blandede materialer, som kan være direkte skadelige for mennesker, dyr og naturen, hvis de ikke genindvindes korrekt.

 

Som producent og leverandør af forbrugsprodukter ser vi det som vores ansvar at tilbyde et bedre alternativ. Derfor har vi gjort det nemt ved at mærke disse produkter med et symbol, der betyder, at det valg, du tager, spiller en rolle. For dig selv, for dem, der er endnu mere afhængige af dit valg, og for vores planet.

 

 

 

 

 

PROJEKT: GP Batteries x TRINE

Elektricitet ændrer alt

1,2 milliarder mennesker lever lige nu i såkaldt energifattigdom. De, der er hårdest ramt, er mennesker i afsidesliggende byer uden fast elnet, hvor adgangen til elektricitet er minimal eller ikke eksisterende. TRINE arbejder på at mindske energifattigdom. Gennem investeringer forsynes entreprenører i Afrika med den finansiering, der kræves for at kunne installere solenergi i lokale byer. Menneskerne, der lever i byerne, får adgang til ren, vedvarende energi og kan betale af i eget tempo.

 

Lige nu går en del af indtægterne fra salget af genopladelige batterier og LED-pærer fra GP Batteries til TRINEs projekter.

 

Læs mere her

 

 

 

 

 

PROJEKT: Batteriboet by GP Batteries

Når energien er brugt op...

GP Batteries har med hjælp fra det svenske Naturvårdsverket (naturpleje- og miljømyndighed) skabt Batteriboet - en kasse til udtjente batterier, der forhåbentligt bevirker, at færre mennesker smider batterier i skraldespanden. Find Batteriboet hos din nærmeste forhandler.

 

Vil du også dele Batteriboet ud i din butik? Kontakt os på kundeservice@gpbmnordic.dk

 

 

 

 

 

 

Et aktivt valg i hvert led.

Når du vælger et produkt, der er mærket med Green Investment, ved du med sikkerhed, at det gør en forskel i din hverdag. Desuden går en del af indtægterne altid til projekter, der bygger en bæredygtig fremtid for os, vores medmennesker og de generationer, der kommer efter vores.

 

Producenten

Det begynder hos producenten. Hvis ikke vi tager ansvar for bæredygtigheden allerede på idéstadiet, i produktionen og i forbindelse med indkøbet - hvor skal de bedre alternativer så komme fra?

 

Butikken

I butikken. At vejlede køberen til et godt valg i butikken er afgørende for at kunne skabe en positiv tendens, som virkelig gør en forskel.

 

Køberen

Køberen får muligheden for at vælge et produkt, der er nemmere og behageligere at bruge, har en længere levetid, mindre påvirkning af miljøet og som desuden er billigere i det lange løb.

 

 

 

 

 

Når du vælger energismarte produkter fra GP Batteries, støtter du projekter, som bidrager til en bæredygtig fremtid.

Fra og med d. 1. januar 2018 går en del af indtægterne fra salget af genopladelige batterier og LED-pærer fra GP Batteries til bæredygtige projekter, som drives under Green Investment.