fbpx

Kraftfulde engangsbatterier

Der findes flere forskellige typer af engangsbatterier på markedet i dag: alkaliske batterier, brunstensbatterier og litiumbatterier mv. Alkaliske batterier er den type, som der sælges flest af, ca. 100 millioner i Sverige om året. De mest almindelige anvendelsesområder er f.eks. ure, lommelygter, legetøj og kameraer eller andre enheder, hvor man ønsker længere driftstid. Til forskel fra et genopladeligt batteri kan et engangsbatteri kun anvendes én gang.

gp ultra plus

GP Ultra Plus

Efter mange år i batteribranchen har vi lært, at et kraftigt batteri holder længere, og at længere holdbarhed giver os mere tid til det, vi kan lide at gøre.

GP Ultra Plus er udviklet med dette i tankerne. Det er det mest kraftfulde batteri, vi nogensinde har skabt. Det er desuden Svanemærket.

GP Lithium

Fordelene ved litiumbatterier er mange. De har en høj energitæthed, lav vægt, lang levetid og bevarer en høj ydeevne ved lave temperaturer ned til -20 °C. Litiumbatterier kan med fordel bruges til strømkrævende enheder og er almindelige i fotoudstyr. 9V litiumbatterier er almindelige i røgalarmer, fordi de har en længere levetid sammenlignet med et alkalisk batteri.

Litiumbatterier er miljøvenlige og helt fri for tilsætning af tungmetaller som cadmium, bly og kviksølv.

gp lithium
miljömärkta engångsbatterier

Miljømærkede engangsbatterier

Skal du købe engangsbatterier, så køb miljømærkede batterier.

Svanemærkede engangsbatterier har en dokumenteret lang levetid og opfylder de strengeste krav til indhold af farlige metaller. Med Svanemærkede engangsbatterier reducerer du mængden af miljøfarligt affald.

Skal batterier opbevares i køleskabet?

Selvfølgelig kan du det, hvis du ønsker det, men køleskabet kan ofte bruges til bedre formål end det, f.eks. opbevaring af madvarer. Batterierne klarer sig udmærket uden for køleskabet.

Har du flere spørgsmål om batterier? I vores FAQ svarer vi på de mest almindelige spørgsmål.

Ska batterier förvaras i kylskåpet?

Genvind dine batterier med stil

Vores mål er naturligvis kun at producere genopladelige batterier, men så længe vi stadig sælger engangsbatterier, ønsker vi at sikre os, at så mange som muligt af alle batterier genbruges og ikke ender i husholdningsaffaldet.

Med Batteriboet kan vi hjælpe vores kunder med at gøre det lettere at indsamle brugte batterier.