fbpx

Join the recharging revolution

Ønsker du at spare tid og penge – og samtidig passe godt på miljøet? Så kom med på GP’s omstillingsrejse, som fører dig fra engangsbatterier til genopladelige. Det nye ReCyko-koncept garanterer stærke og bæredygtige produkter, der desuden giver den lavest mulige klimabelastning. Sammen kæmper vi for en grønnere fremtid og en enklere hverdag med GP ReCyko.

Længe leve den genopladelige revolution.

Allt var inte bättre förr

90-talet hade sina ljusglimtar som Buffalo-skor, Date-parfymen och hockeybilder. Laddningsbara batterier blev dock aldrig någon riktig hit. Men mycket har hänt sedan dess. Hållbarheten har ökat, materialet är miljövänligare och designen är snyggare. Dessutom sparar du en hel del pengar i det långa loppet med att gå över till laddningsbara batterier.

Så gör din plånbok, miljön och dig själv en tjänst och gå med i GP:s laddningsbara revolution.

Tre forskellige batterier at vælge imellem

Dine grønne hverdagshelte

Batterierne der tilbyder alsidig anvendelse i hverdagen. Med deres høje ydeevne og bæredygtighed bør de altid være på lager i ethvert hjem.

Fra den ene ekspert til den anden

På værkstedet, på byggepladsen eller i skolen. En krævende arbejdsplads kræver et professionelt og holdbart batteri, perfekt til erhvervsmæssig anvendelse.

Lad blitzen lyne

Et specialudviklet batteri til alle, som ikke vil gå glip af et eneste øjeblik bag kameraet. Lynhurtigt fotografering for det perfekte billede.

Batteriopladere og ladestationer

En helt ny måde at oplade på

Slip for flade batterier og gættelege. GP ReCyko’s batteriopladere og ladestationer giver dig fuld kontrol over batteriernes kapacitet og tilstand.

The worlds fastest charger

10 minutes is all you need

På kun 10 minutter er batterierne klar til brug i alle dine enheder.

Mere om GP ReCyko

Derfor bør du genoplade!

Hvert år indsamles der mere end 10.000 tons batterier i Sverige (baseret på data for 2015 fra sopor.nu). Med genopladelige batterier reducerer du dit batteriforbrug, sparer penge og mindsker miljøbelastningen. Allerede når du har opladet et genopladeligt batteri fire gange, giver det klimafordele sammenlignet med at bruge fire alkaliske engangsbatterier med samme energimængde.

Godt at vide om GP ReCyko

Almindelige myter om genopladelige batterier

Oplad aldrig andre batterityper i opladeren (f.eks. alkalisk, brunsten eller litium) end dem, der er angivet i manualen, da det kan være direkte skadeligt for både enheden og brugeren.

Hvordan du bør oplade batterierne i en batterioplader, afhænger af antallet af opladningskanaler. Hvis en oplader har 4 batterirum, men kun 2 opladningskanaler, betyder det, at du skal oplade batterierne parvist for at slutte kredsløbet. De fleste premium-opladere har individuelle opladningskanaler, f.eks. 4 batterirum og 4 opladningskanaler, hvilket betyder, at du kan oplade ét batteri ad gangen.

Genopladelige batterier fungerer lige så godt som engangsbatterier i børnenes legetøj. Desuden kan du genbruge dem hundredvis af gange.

Gode tips som gør genopladning nemmere i hverdagen

Vores mere avancerede opladere kan oplade batterierne individuelt, mens vores enkleste modeller oplader batterierne parvist. De fleste enheder, som du bruger, kræver to batterier eller mere, så derfor anbefaler vi, at du altid oplader batterierne to og to.

Om du inte använder batterier under en längre tid, rekommenderar vi att du laddar batterierna en gång emellan för att bibehålla batteriets optimala skick.​​

Hvis du ikke anvender en enhed i længere tid, vil det være en god idé at tage batterierne ud. Dermed forhindres det, at batteriet aflades for meget.​​