fbpx

Find dit mørke

De fleste mennesker bliver overraskede, hvis de tæller op, hvor mange lommelygter de rent faktisk har omkring sig. Ethvert behov, sted eller beskæftigelse har normalt sin egen lommelygte. Værktøjskassen, fyrrummet, garagen, båden, rygsækken eller fiskekassen for blot at nævne nogle få eksempler. I vores brede sortiment finder du lommelygter til ethvert behov, både fritids- og erhvervsformål, som øger sikkerheden i hjemmet og forenkler dit liv ude i naturen og i din fritid.

Hvilken lygte passer til dig?

Lommelygter

Alle har brug for en lommelygte, måske endda et par stykker? For du har vel prøvet at stå febrilsk og lede efter en lommelygte, når strømmen er gået? Eller i båden, når tusmørket falder på en sommeraften? GP har lommelygter til alle de situationer, du kan havne i.

Pandelamper

Med en pandelampe får du hænderne fri til at gå på eventyr, store såvel som små. GP’s pandelamper er lige velegnede, hvad enten du skal gå tur med hunden, skifte dæk på bilen eller rense fisk i mørket.


Tilbehør

Uanset om du går på jagt eller befinder dig i taktiske situationer, tilbyder eftersøgningssættet dig den rette løsning. Det skal ikke være besværligt at se i mørke.


Tre forskellige lygteserier

GP har tre forskellige serier med over 30 forskellige modeller af lommelygter og pandelamper – GP Design, GP Discover og GP Xplor. Det sikrer, at du kan finde en lygte, der passer dig optimalt.

Brugeren i fokus

Lommelygteserien GP Design sætter brugeren i fokus. Med gennemtænkt funktionalitet og høj kvalitet er lommelygterne designet til hverdagsaktiviteter, eventyr og arbejde, der stiller store krav til lyskildens ydeevne og holdbarhed.

Til den nysgerrige

GP Discovery er pandelamper, der er udviklet til de nysgerrige og aktive, hvad enten det drejer sig om at rode i garagen, gå tur med hunden eller en fisketur på isen. GP Discovery giver dig endnu større frihed til såvel store som små eventyr.

Sikre & pålidelige pandelamper

Xplor er en serie pandelamper til dem, der ønsker at kunne bevæge sig frit i al slags vejr på alle tider af døgnet. Pandelamperne er brugervenlige, har et karakteristisk minimalistisk design, smarte funktioner og et kraftigt stabilt lys.

Videnbank om lommelygter og pandelamper

Vil du være sikker på at købe den rigtige lommelygte eller pandelampe til netop din unikke situation? Så læs videnbanken og få svar på alle de spørgsmål, der kan være relevante, når du skal købe en lygte.

GP Design – lommelygter udviklet fra grunden

Find den rigtige lygte

At vælge den rigtige lommelygte og pandelampe kan føles som at lede efter en nål i en høstak. Læs denne guide om, hvordan du finder den rigtige lygte til dine formål og gør købet af en lommelygte lettere.