fbpx

Problemfri opladning

En mobiltelefon uden strøm, sammenfiltrede ledninger eller alt for mange opladere til de forskellige enheder. Der er mange ting, som kan irritere dig i hverdagen. Lad ikke opladning blive en af dem. Hos GP ønsker vi at leve et effektivt liv uden stress. Vil du også det?

Sortiment

Powerbanks

Tag strømmen med dig, når du går ud.

På fjeldvandring, på stranden eller til festival. Der er utallige situationer, hvor en powerbank dukker op som en ven i nøden. I dag kan du oplade næsten enhver enhed med en powerbank. I vores sortiment finder du disse uvurderlige strømkilder, som passer til netop dine elektroniske behov.

Trådlös laddning

Kom fri af væggen

Problemfri opladning helt uden ledninger. Så bliver det ikke lettere. Den trådløse opladerplade sikrer dine enheder en effektiv opladning og fungerer samtidig som et elegant indretningselement.

Lade- og synkroniseringskabler

Højest mulige hastighed

Med et GP lade- og synkroniseringskabel kan du føle dig sikker på, at du oplader ved optimal hastighed. Hele tre års garanti og et kabel, som er testet til at tåle over 15.000 bøjninger.

Mere om opladning

Opladning er en del af vores hverdag

Hvad enten det gælder mobiltelefonen, tabletten eller en bærbar computer, så er de afhængige af at blive opladet, ofte dagligt. Hvorfor ikke gøre det på en god og bæredygtig måde og sørge for, at dine enheder holder så længe som muligt. Det er både godt for din privatøkonomi og for miljøet.

Det er her, at GP vil gøre en forskel. Vi kan tilbyde et skarpt sortiment, som det føles trygt at købe. Vores produkter er fremstillet på en miljøvenlig måde og har desuden lang levetid. I fællesskab kan vi sikre en reduktion af vores daglige klimabelastning.