fbpx

Batterieksperter siden 1964

GP Batteries er en komplet batterileverandør med mange års erfaring i at fremstille batterier af høj kvalitet. Som en af verdens største og mest succesrige producenter af batteriløsninger tilbyder vi et bredt sortiment af blandt andet alkaliske og genopladelige batterier, forskellige typer knapceller og bærbare opladere til alle enheder, der oplades via USB.

Vi har drevet virksomhed i Norden siden 1985, og gennem årene har vi opbygget en solid viden om batterier, både hvad angår produkter og løsninger til individuelle forbrugerbehov, men også komplekse batteriløsninger til industrien.

GP Batteries Internationals

GP Batteries er verdens største producent af NiMH-batterier, og blandt de 3 største når det gælder alkaliske batterier. GP Batteries International (GPI) har hovedsæde i Hong Kong og repræsenteres af forskellige partnere over hele verden.

GPBM Nordic

GPBM Nordic er ansvarlig for salg og markedsføring af GP-batterier i Norden, Italien og Frankrig.

Batteriløsninger til industrien og professionelle miljøer

GPBM Industry er en fuldt dækkende leverandør af batterier og energioplagringsløsninger med 30 års erfaring i produktion og distribution af produkter med høj kvalitets- og sikkerhedsstandard.

Med et klart fokus på bæredygtighed og kundetilpasning udvikler vi en passende energiløsning til unikke anvendelsesformål.

Bliv forhandler

Ønsker du at blive forhandler af batterier og belysning fra GP Batteries? Ansøg om at blive forhandler på www.gpbmnordic.dk eller kontakt os på info@gpbmnordic.dk.