fbpx

En investering i vores fælles fremtid

Vores produkter har været købt, anvendt og kasseret gennem lang tid. 
Et af de største problemer er, at batterier og lyskilder i modsætning til mange andre forbrugerprodukter indeholder kemikalier og blandede materialer, der kan være direkte skadelige for mennesker, dyr og natur, hvis de ikke genvindes korrekt.

Som producent og leverandør af forbrugerprodukter ser vi det som vores ansvar at tilbyde et bedre alternativ. Derfor er vi begyndt at mærke vores mest miljøvenlige produkter med et symbol, som betyder, at det valg, du træffer, er det bedst mulige – for dig selv og for planeten. Desuden går en del af indtægterne altid til projekter, som skaber en bæredygtig fremtid for os alle.

Vi bor på den samme planet

Hvis alle mennesker på jorden skulle leve sådan, som vi gør, ville vi have behov for fem jordkloder til. Men det har vi ikke; vi har kun én planet, og i dag lider andre dele af verden nød, fordi vi lever i en brug-og-smid-væk-kultur uden tanke for konsekvenserne.

Vi bor her i fællesskab, og dine valg spiller en større rolle, end du tror.

Bidrag til en bæredygtig fremtid ved at vælge GP-produkter

For hvert genopladeligt batteri, der sælges, er vi taknemmelige for de mange engangsbatterier, som ikke produceres, og for hver LED-pære alle de halogenpærer, glødepærer og lavenergipærer, der ikke længere anvendes. Vores opgave er at tilbyde dig et bedre alternativ til de kedelige brug-og-smid-væk-køb.

Vi har gjort det enkelt ved at mærke produkter med symbolet Green Investment, som betyder, at det valg, du træffer, spiller en rolle. For dig selv, for dem som er endnu mere afhængige af dit valg, og for vores planet.

Fra og med den 1. januar 2018 er en del af omsætningen fra salget af genopladelige batterier og LED-pærer fra GP Batteries gået til bæredygtige projekter, som vi driver under Green Investment.

Køb og bidrag

Genopladelige batterier og LED-pærer er det bedste valg for både miljøet og tegnebogen. Desuden går en del af indtægterne til TRINE’s projekter.

Et aktivt valg i alle led

Når du vælger et produkt mærket med Green Investment, ved du med sikkerhed, at det gør en forskel i din hverdag. Desuden går en del af indtægterne altid til projekter, som skaber en bæredygtig fremtid for os alle, vores medmennesker og de efterfølgende generationer.

Elektricitet ændrer alt

1,2 milliarder mennesker lever lige nu i såkaldt energifattigdom. De, der er hårdest ramt, er mennesker i afsidesliggende byer uden fast elnet, hvor adgangen til elektricitet er minimal eller ikke eksisterende. 

Ryd op derhjemme

Med hjælp fra den svenske naturstyrelse (Naturvårdsverket) har GP Batteries skabt konceptet Batteriboet – en æske til udtjente batterier, som forhåbentlig vil bevirke, at færre mennesker smider batterier i husholdningsaffaldet. Udviklingen af Batteriæsken foregår under Green Investment.