fbpx

Sikkerhedslampe

Her finder du lyskilder, som er specielt udviklet til at øge din og din families sikkerhed. Uanset om du har brug for lys udendørs eller indendørs, tilbyder GP løsninger, der øger din tryghed og holder indbrudstyvene væk.

Safeguard

GP Safeguard er en batteridrevet sikkerhedslampe, som du nemt kan installere selv uden hjælp fra en elektriker. Føl dig tryg i mørket på vej ud til garagen, skab en sikker arbejdsplads eller skab tryghed uden for autocamperen i sommernatten.

Hurtig installation

Pæren kan installeres i eller omkring dit hus og er perfekt til steder uden adgang til faste stikkontakter. Installationen tager knap 5 minutter, og pæren monteres enten med skruer eller ved hjælp af den medfølgende klemme.

Egenskaber

– Trådløs & batteridrevet (AA- eller C-batterier)
– Tænder automatisk, når der registreres bevægelse i mørket (PIR-sensor)
– Justerbare lyspunkter (op, ned, venstre og højre)
– Rækkevidde: 110° / 8 m
– Lystilstande: ON/OFF/AUTO
– Lysstyrke: 60 – 260 lm
– Vandtæt, IP55
– Batteriets levetid: 300 – 600 dage*
– Monteres med skrue eller klemme (medfølger)
– Knap trykkes ind for at åbne batterirummet til skift af batterier

Mange anvendelsesområder

Hus og have

Oplys haven, hoveddøren og indkørslen for at byde gæster velkommen og afskrække indbrudstyve. Mørke havegange, vejen ned til skuret eller ud til bilen føles tryggere, når området er oplyst.

På arbejdspladsen

På byggepladsen og i havneområder kan det være en fordel, hvis belysningen nemt kan flyttes rundt. Det bliver også sikrere for både gæster og medarbejdere.

Fritid og oplevelser

På ferier og udflugter kan batteridrevet belysning være en stor sikkerhed. For eksempel uden for campingvognen, ved hytten i skoven eller i teltet på festivalen.

SecurELite

En smart sikkerhedslampe

En genopladelig lampe, som øger trygheden i hjemmet og er velegnet til placering i korridorer, entréer, fyrrum, garager, soveværelser mv. Det stilrene design gør den let at placere overalt i hjemmet.

Den smarte 3-i-1-løsning bevirker, at du ikke bare har en traditionel lommelygte.

Med en indbygget bevægelsessensor kan man bruge den som natlampe i entréen eller et andet mørkt sted, hvor du ønsker lys, når du nærmer dig.

Sikkerhedslampen tænder, selv om strømmen er gået, og kan dermed også fungere som en guide ud af din bolig, hvis det begynder at brænde eller der opstår en anden nødsituation.