fbpx

Power for good

I takt med menneskehedens udvikling stilles der stadig større krav til vores planet. Hos GP har vi taget udfordringen op og påtager os et ansvar for at udvikle flere bæredygtige energialternativer.

Vi indtager en førende rolle, når det gælder opbygningen af en grønnere fremtid på en ansvarsfuld måde, også i det lange løb.

Sådan håndterer vi udslip

At reducere udslippene er et af GP’s fokusområder, og det er vores ambition at reducere de samlede udslip fra vores batterifabrikker. For at nå dette mål har vi iværksat en række forskellige tiltag, som går ud på at måle og kontrollere udslipsreduktionen, genvinding, genbrug, kompostering, anaerobisk nedbrydning og affaldsforbrænding fra vores produktion.

Du kan læse mere på www.UL.com

Et grønnere batteri

Vi udforsker konstant mulighederne for at øge mængden af genvundet materiale i vores batteriprodukter. GP har som den første batteriproducent i Kina fået tildelt certifikatet UL Environmental Claim Validation for vores genvundne materialer (UL ECVP 2809), og mange af vores genopladelige batterier indeholder mindst 10 procent genvindingsmateriale.

94% återvinningsbar​

Miljøvenlig emballage

Ud over selve produktudviklingen udforsker GP aktivt forskellige metoder til at øge anvendelsen af genvundet materiale i vores emballager. For eksempel kommer vores nye genopladelige ReCyko-batterier og opladere i en plastfri FSC-certificeret papiremballage.

Sikkerhed frem for alt

Som et verdensledende batterimærke påtager GP sig den opgave at levere produkter, der lever op til de højeste internationale sikkerhedsstandarder. Vi forpligter os til strenge sikkerhedskrav, og vores kvalitetsgaranticenter og laboratorium er blevet bemærket af de internationale myndigheder. Men vores fokus på sikkerhed strækker sig længere end til vores produkter alene. For eksempel har vi udviklet en børnesikker emballage til vores litiumbatterier, som forhindrer børn i at sluge batterier ved et uheld.

Elektricitet ændrer alt

1,2 milliarder mennesker lever lige nu i såkaldt energifattigdom. De, som rammes hårdest, er mennesker i afsides landsbyer uden et fast elforsyningsnet, hvor adgang til elektricitet er minimal eller ikke-eksisterende.

Lige nu går en del af indtægterne fra produkter mærket med Green Investment til projekter, som TRINE driver i Afrika.

Green Investment: Dit valg gør en forskel

GP’s mest miljøvenlige produkter er mærket med et symbol, som betyder, at det valg, du træffer, er det bedst mulige – for dig selv og for planeten. Desuden går en del af indtægterne til projekter, som skaber en bæredygtig fremtid for os alle.

Download vores bæredygtighedsrapport

Vil du vide mere? Så kan du downloade den nyeste version af vores bæredygtighedsrapport.

Svanenmärkning

Svanen pryder en mängd miljövänliga produkter som alla har utvärderats utefter kategorins speciella kravspecifikationer. När det gäller engångsbatterier betyder en Svanenmärkning att batterierna har en bevisat lång livslängd och uppfyller högt ställda krav på innehåll av farliga metaller.

Ett miljömärkt engångsbatteri har alltså en kapacitet som gör att de räcker längre än icke-miljömärkta engångsbatterier, samtidigt som de är enklare att återvinna i slutet av dess livscykel.

miljömärkta engångsbatterier

Batteriboet

GP Batteries har med hjälp av svenska Naturvårdsverket skapat Batteriboet – en box för uttjänta batterier som förhoppningsvis ska göra att färre människor slänger batterier i soporna. Utvecklingen av Batteriboet driver vi under Green Investment.

För en ljusare framtid

Belysning står för cirka 15% av den globala energianvändningen, någonting som med små medel kan minskas markant. Ett av de enklaste sätten att spara energi är att byta till LED: den mest energieffektiva belysningstekniken på marknaden idag.