fbpx

GP ReCyko Everyday Batterier

ReCyko Everyday genopladelige batterier er designet til daglig brug – uanset om de bruges i enheder der kræver meget eller lidt strøm. Disse små grønne hverdagshelte har en høj ydeevne og lang levetid. Ganske enkelt en fuldt dækkende erstatning for engangsbatteriet.

Du slipper for at købe nye, samtidig med at du er miljøbevidst

Havde vi i Danmark valgt kun at købe genopladelige batterier og genoplade dem hundrede gange, ville vi have reduceret vores udslip med 6.700 tons kuldioxidækvivalenter. Det er en betydelig mængde, der svarer til emissionerne ved at køre en bil 925 gange rundt om jorden.

GPReCyko-everyday-girl1

Bedre end nogensinde

GP lancerede genopladelige batterier i Sverige i 90’erne. Med alle de CD-afspillere og MP3-afspillere, som var på markedet dengang, var efterspørgslen stor. Kvaliteten på de genopladelige batterier var dog ikke nær så god som i dag, og desværre findes der stadig nogle myter fra den tid.

Med ReCyko vil du ikke bemærke nogen større forskel mellem genopladelige og engangsbatterier. I stedet sparer du penge og tid og gør en god gerning for miljøet ved at deltage i vores genopladelige revolution.

94 % genanvendeligt

GP ReCyko er produceret med mere end 10 % genbrugsmaterialer, og hele 94 % af batteriet, inklusive emballagen, kan genvindes. Ikke dårligt, vel?

94% återvinningsbar​

Godt udstyr kræver gode batterier

Lang levetid

Kan med garanti holde til 500 opladninger.

Klar til brug

GP ReCyko er opladet ved køb og klar til brug.

Lav selvafladning

80 % af kapaciteten er bevaret efter et års opbevaring.

Fungerer ved ekstreme temperaturer

Fungerer ved temperaturer fra -20 °C til 50 °C.

Spar penge

Erstat tusindvis af engangsbatterier og spar penge.

Miljøvenligt

ReCyko-batterier er fremstillet af 10 % genvundet materiale, og over 94 % af hele emballagen kan genvindes.

Komplet udvalg af genopladelige batterier

Et komplet sortiment af bæredygtige, miljøvenlige batterier, der fås i forskellige kapaciteter og størrelser til at drive alle dine enheder.

AAA

AA

C

D

9V

Allt var inte bättre förr

90-talet hade sina ljusglimtar som Buffalo-skor, Date-parfymen och hockeybilder. Laddningsbara batterier blev dock aldrig någon riktig hit. Men mycket har hänt sedan dess. Hållbarheten har ökat, materialet är miljövänligare och designen är snyggare. Dessutom sparar du en hel del pengar i det långa loppet med att gå över till laddningsbara batterier.

Så gör din plånbok, miljön och dig själv en tjänst och gå med i GP:s laddningsbara revolution.